Dragi kolege  (i moji učenici),
Već dugo vremena primjećujem da vas sve ove promjene i opterećenja koje one donose „izluđuje“,  da ste kontinuirano pod stresom i da bi nešto trebalo napraviti. Upravo se javila jedna kolegica iz Izraela da je krajem devetog mjeseca u Zagrebu i da bi rado održala jednu „anti-stres“ radionicu. Kolege koji su bili na WONCA Rural u Dubrovniku su sudjelovali na njezinoj radionici i preporučili su mi da je angažiramo preko Zaklade. Prijedlog sam prihvatila pa vas pozivam da se dođete, 29. 9. 2015, na ŠNZ (dvorana D) u 14 sati. Nekima od vas će biti problem znanje engleskog jezika, ali mislim da nema bojazni, jer puno nas zna engleski i pomoći ćemo vam da izrazite svoje misli.
Kolegica Nataša Ban Toskić je glavna i odgovorna za ovu radionicu, pa vas molim da joj se prijavite na ovu e-mail adresu, osobito jer je broj kandidata ograničen na 25: [email protected]
Za više informacija o radionici kliknite ovdje!
Prof Mladenka Vrcić Keglević

------------------------------

OBAVIJEST! - Natječaj za dodjelu dvije (2) stipendije za sudjelovanje na WONCA 2015 kongresu u Istanbulu (klikni za detaljne upute)

-------------------------------------------------------

Pozivam kolege koji su zainteresirani da više saznaju i kvalitetnije skrbe za bolesnike s kroničnom bubrežnom bolesti i dijalizirane bolesnike da nam se pridruže na jednodnevnom tečaju, 13.6.2015. (ŠNZ, 8:30 sati). Tečaj je bodovan od strane HLK kao tečaj prve kategorije. Na ovoj poveznici je opis Tečaja s preliminarnim programom, a na ovoj poveznici su ostale potrebne informacije.

Veseli me nastavak subotnjih stručnih rasprava započetih tijekom specijalizacije, Prof. dr. M. Vrcić Keglević

---------------------------

Budući da smo imali tehničkih problema s web-stranicom, s zakašnjenjem vam javljam da nas je zauvijek napustio naš učitelj i dragi kolega, Prof. dr. sc. Luka Kovačić. Prof. Kovačić je bio veliki podupiratelj Zaklade i neizmjerno je pridonio svim našim aktivnostima. Sigurni smo da će na Drugom svijetu uživati u svemu lijepome i dobrome što je učinio na Ovom svijetu!
Uz trajno sjećanje, od sveg srca mu zahvaljujemo!

----------------------------------------------------

Pročitajte radove (njih 34) objavljenih u Collegium Antropologicum –
www.collantropol.hr (archives, Vol 38, Suppl 2)

--------------------------------------------------

Pročitajte radove objavljene u Medicina Familiaris Croatica (klikni za više informacija)

-------------

Održani su Dani Zaklade, bilo nam je jako korisno, ali i lijepo. Podijelite to ugodno iskustvo s nama. Pročitajte Izvještaj i pogledajte prezentacije (klikni za više informacija). Pogledajte i fotoalbum s Dana Zaklade u galeriji slika! Pridružite se aktivnostima -
[email protected]

------------------------------------

Pogledajte kako nam je bilo na kongresu WONCE u Lisabonu (u galeriji slika), pročitajte naše impresije (klikni za više informacija) i pročitajte sažetke prezentiranih radova (klikni za više informacija)


--------------------------------------------------

VELIK BROJ KOLEGA UKLJUČILO SE U PROJEKTE ZAKLADE. POSTANITE I VI ČLAN TE OBITELJI. NATJEČAJI SU NAMIJENJENI SVIMA. PRIDRUŽITE NAM SE !!

1. Znanstveni projekt: Jesu li društvene promjene i reforme zdravstvenog sustava utjecale na organizaciju i funkcioniranje PZZ i koji je učinak? (klikni za više informacija)

2. Stručni / znanstveni projekt: Ordinacije otvorenih vrata za žensko zdravlje (klikni za više informacija)

3. Projekt kontinuiranog profesionalnog napretka: Unapređenje kvalitete rada u obiteljskoj medicini razvojem mreže „peer-grupa“, odnosno krugova kvalitete (klikni za više informacija)

Stručni i znanstveni radovi nastali iz projekata Zaklade biti će objavljeni u indeksiranim publikacijama!!! Detaljne informacije možete dobiti od prof. dr. sc. Mladenke Vrcić Keglević na mob +385.98.417.679 ili na e-mail [email protected]