Poziv kolegama da pogledaju program Dana Zaklade (u prilogu) i da nam se pridruže! Interesantne su teme o propisivanju lijekova koje su istraživali naše kolege, a posebno će biti zanimljive internacionalni dan i prezentacije naših kolega iz inozemstva.

---------------

Za drage kolege koji posjećuju web-stranicu Zaklade imam poruku:

Pripremite se i ove godine za Dane Zaklade koji će se održati 4. i 5.12.2015 (početak u petak 4.12. u 14 sati, subota do poslije podne) na ŠNZ. Bit će zanimljivo, prikazati ćemo što smo napravili u 2015. godini, uključujući i prikaz znanstvenih radova, imat ćemo kolege iz različitih Europskih država koji će nam govoriti o svojoj OM, ali najvažnije je da ćemo se družiti. Animirajte kolege iz vaše okoline da se pridruže aktivnostima Zaklade, uključujući i sudjelovanje na Danima Zaklade. Točan raspored će biti naknadno objavljen.

Uz najljepše pozdrave,
Prof. dr. M. Vrcić Keglević, osnivač i predsjednica UO Zaklade

---------------

Pročitajte radove (njih 34) objavljenih u Collegium Antropologicum – www.collantropol.hr (archives, Vol 38, Suppl 2)

---------------

Pročitajte radove objavljene u Medicina Familiaris Croatica (klikni za više informacija)

---------------

Održani su Dani Zaklade, bilo nam je jako korisno, ali i lijepo. Podijelite to ugodno iskustvo s nama. Pročitajte Izvještaj i pogledajte prezentacije (klikni za više informacija). Pogledajte i fotoalbum s Dana Zaklade u galeriji slika! Pridružite se aktivnostima -
[email protected]

---------------

Pogledajte kako nam je bilo na kongresu WONCE u Lisabonu (u galeriji slika), pročitajte naše impresije (klikni za više informacija) i pročitajte sažetke prezentiranih radova (klikni za više informacija)


---------------

VELIK BROJ KOLEGA UKLJUČILO SE U PROJEKTE ZAKLADE. POSTANITE I VI ČLAN TE OBITELJI. NATJEČAJI SU NAMIJENJENI SVIMA. PRIDRUŽITE NAM SE !!

1. Znanstveni projekt: Jesu li društvene promjene i reforme zdravstvenog sustava utjecale na organizaciju i funkcioniranje PZZ i koji je učinak? (klikni za više informacija)

2. Stručni / znanstveni projekt: Ordinacije otvorenih vrata za žensko zdravlje (klikni za više informacija)

3. Projekt kontinuiranog profesionalnog napretka: Unapređenje kvalitete rada u obiteljskoj medicini razvojem mreže „peer-grupa“, odnosno krugova kvalitete (klikni za više informacija)

Stručni i znanstveni radovi nastali iz projekata Zaklade biti će objavljeni u indeksiranim publikacijama!!! Detaljne informacije možete dobiti od prof. dr. sc. Mladenke Vrcić Keglević na mob +385.98.417.679 ili na e-mail [email protected]