Važna obavijest:
Na ovom linku je program rada ovogodišnjih Dana Zaklade – pogledajte i dođite, ima interesantnih tema i zbivanja!

+++++

Dragi kolege,

Pozivam vas da dođete na „Dane Zaklade za razvoj obiteljske medicine“, koji će se održati 16. i 17.12.2016. godine u Školi narodnog zdravlja A. Štampar, (dvorana A, početak 16.12. u 15 sati, završetak 17.12. oko 14 sati).

Na „Danima Zaklade“ predstavit ćemo aktivnosti Zaklade na način da će kolege prezentirati radove proizišle iz projekata Zaklade. Pozvali smo i kolege iz nekih zemalja Europe da nam prezentiraju sadašnje stanje i viziju razvoja obiteljske medicine u njihovim zemljama. Puno vremena ćemo izdvojiti za pitanja, komentare i (što je najvažnije) za prijedloge o budućim aktivnostima.

Naravno da će biti druženja, osobito gurmanskog uz „Hrvatsku na stolu“, jer kolege najčešće donesu nešto specifično za kraj iz kojeg dolaze.

Nema kotizacije!! Sve aktivnosti koje organizira Zaklada su uvijek besplatne za kolege iz obiteljske medicine i naše goste.

Zbog organizacionih razloga (prostor, kave, jela..) bilo bi dobro da mi se javite na e-mail: [email protected]

Detaljan program će biti naknadno objavljen na stranicama Zaklade!

Veselim se i ovom druženju,

Prof. dr. sc. Mladenka Vrcić Keglević
Osnivač Zaklade

+++++

I NA KRAJU POZIV!!

Pridružite se Zakladi, puno je mogućnosti istraživanja i pisanje radova, kao i mogućnosti razmjene.

Ako ništa drugo, budite s nama na Danima Zaklade u 2016. godini, čujte što su naše kolege napravili u 2016. godini, poslušajte što i kako rade kolege iz drugih zemalja, zajedno smo sigurniji i jači!!