DVIJE VAŽNE OBAVIJESTI!

PRVA - raspisan je Natječaj za dodjelu 3 stipendije za sudjelovanje na WONCA kongresu u Kopenhagenu ili VdGM Forumu u Jeruzalemu. Zadnji rok za prijave je 15.03.2016. Sve o uvjetima i potrebnoj dokumentaciji nalazi se na: link za preuzimanje

DRUGA - raspisan je Natječaj za održavanje jednotjednog tečaja: International course for the development of research capacities in General Practice/Family Medicine. Pet (5) mjesta je rezervirano za LOM iz Hrvatske. Razmislite, priredite se i čekamo vas! (link s više informacija za preuzimanje)

+++++

Poziv kolegama da pogledaju - nekoliko je važnih sadržaja:

1. Izvještaj o radu u 2015. godini - prezentiran na Danima Zaklade (vidi: DANI ZAKLADE - Dani Zaklade 2015.)
2. Radovi publicirani u časopisima, kongresnim zbornicima i sažetke radova na međunarodnim skupovima (vidi: PUBLIKACIJE - Radovi - Radovi publicirani u 2015. godini)
3. Prezentacije (vidi: PUBLIKACIJE - Prezentacije - Dani Zaklade 2015, domaće i međunarodne, ostale prezentacije)


Dear colleagues and friends,

We did a lot during 2015!
Have a look at the articles (radovi) published in the scientific journals, congress proceedings and abstract at international conferences (abstract in English).
Have a look at the presentation in 2015 - you can get inside on Foundation activities and might get some ideas!
We have already started some additional projects; if you join us, we will do even more together!

+++++

I NA KRAJU POZIV!!

Razmislite (računajte na pomoć!), još ima vremena za prijavu sažetaka za WONCA Europe u Kopenhagenu, HUOM-ov kongres u Osijeku, KoHOM-ov kongres u Šibeniku, te kongresa HDOD-a u Opatiji, te kongres mladih liječnika (VdGM) u Jeruzalemu.

Pridružite se Zakladi, puno je mogućnosti istraživanja i pisanje radova, kao i mogućnosti razmjene.

Ako ništa drugo, budite s nama na Danima Zaklade u 2016. godini (najvjerojatnije 11. mjesec), čujte što su naše kolege napravili u 2016. godini, poslušajte što i kako rade kolege iz drugih zemalja, zajedno smo sigurniji i jači!!