Pozivam kolege koji su zainteresirani da više saznaju i kvalitetnije skrbe za bolesnike s kroničnom bubrežnom bolesti i dijalizirane bolesnike da nam se pridruže na jednodnevnom tečaju, 13.6.2015. (ŠNZ, 8:30 sati). Tečaj je bodovan od strane HLK kao tečaj prve kategorije. Na ovoj poveznici je opis Tečaja sa svim potrebnim informacijama te preliminarni program.

Veseli me nastavak subotnjih stručnih rasprava započetih tijekom specijalizacije, Prof. dr. M. Vrcić Keglević

---------------------------

Budući da smo imali tehničkih problema s web-stranicom, s zakašnjenjem vam javljam da nas je zauvijek napustio naš učitelj i dragi kolega, Prof. dr. sc. Luka Kovačić. Prof. Kovačić je bio veliki podupiratelj Zaklade i neizmjerno je pridonio svim našim aktivnostima. Sigurni smo da će na Drugom svijetu uživati u svemu lijepome i dobrome što je učinio na Ovom svijetu!
Uz trajno sjećanje, od sveg srca mu zahvaljujemo!

----------------------------------------------------

Pročitajte radove (njih 34) objavljenih u Collegium Antropologicum –
www.collantropol.hr (archives, Vol 38, Suppl 2)

--------------------------------------------------

Pročitajte radove objavljene u Medicina Familiaris Croatica (klikni za više informacija)

-------------

Održani su Dani Zaklade, bilo nam je jako korisno, ali i lijepo. Podijelite to ugodno iskustvo s nama. Pročitajte Izvještaj i pogledajte prezentacije (klikni za više informacija). Pogledajte i fotoalbum s Dana Zaklade u galeriji slika! Pridružite se aktivnostima -
[email protected]

------------------------------------

Pogledajte kako nam je bilo na kongresu WONCE u Lisabonu (u galeriji slika), pročitajte naše impresije (klikni za više informacija) i pročitajte sažetke prezentiranih radova (klikni za više informacija)


--------------------------------------------------

VELIK BROJ KOLEGA UKLJUČILO SE U PROJEKTE ZAKLADE. POSTANITE I VI ČLAN TE OBITELJI. NATJEČAJI SU NAMIJENJENI SVIMA. PRIDRUŽITE NAM SE !!

1. Znanstveni projekt: Jesu li društvene promjene i reforme zdravstvenog sustava utjecale na organizaciju i funkcioniranje PZZ i koji je učinak? (klikni za više informacija)

2. Stručni / znanstveni projekt: Ordinacije otvorenih vrata za žensko zdravlje (klikni za više informacija)

3. Projekt kontinuiranog profesionalnog napretka: Unapređenje kvalitete rada u obiteljskoj medicini razvojem mreže „peer-grupa“, odnosno krugova kvalitete (klikni za više informacija)

Stručni i znanstveni radovi nastali iz projekata Zaklade biti će objavljeni u indeksiranim publikacijama!!! Detaljne informacije možete dobiti od prof. dr. sc. Mladenke Vrcić Keglević na mob +385.98.417.679 ili na e-mail [email protected]