Pročitajte radove (njih 34) objavljenih u Collegium Antropologicum – www.collantropol.hr (archives, Vol 38, Suppl 2)

--------------------------------------------------

Pročitajte radove objavljene u Medicina Familiaris Croatica (klikni za više informacija)

-------------

Održani su Dani Zaklade, bilo nam je jako korisno, ali i lijepo. Podijelite to ugodno iskustvo s nama. Pročitajte Izvještaj i pogledajte prezentacije (klikni za više informacija). Pogledajte i fotoalbum s Dana Zaklade u galeriji slika! Pridružite se aktivnostima -
mvrcic@zzrom.org

------------------------------------

Pogledajte kako nam je bilo na kongresu WONCE u Lisabonu (u galeriji slika), pročitajte naše impresije (klikni za više informacija) i pročitajte sažetke prezentiranih radova (klikni za više informacija)


--------------------------------------------------

VELIK BROJ KOLEGA UKLJUČILO SE U PROJEKTE ZAKLADE. POSTANITE I VI ČLAN TE OBITELJI. NATJEČAJI SU NAMIJENJENI SVIMA. PRIDRUŽITE NAM SE !!

1. Znanstveni projekt: Jesu li društvene promjene i reforme zdravstvenog sustava utjecale na organizaciju i funkcioniranje PZZ i koji je učinak? (klikni za više informacija)

2. Stručni / znanstveni projekt: Ordinacije otvorenih vrata za žensko zdravlje (klikni za više informacija)

3. Projekt kontinuiranog profesionalnog napretka: Unapređenje kvalitete rada u obiteljskoj medicini razvojem mreže „peer-grupa“, odnosno krugova kvalitete (klikni za više informacija)

Stručni i znanstveni radovi nastali iz projekata Zaklade biti će objavljeni u indeksiranim publikacijama!!! Detaljne informacije možete dobiti od prof. dr. sc. Mladenke Vrcić Keglević na mob +385.98.417.679 ili na e-mail mvrcic@zzrom.org