Dragi kolege,

Održani su Dani Zaklade, bilo nam je jako korisno, ali i lijepo. Podijelite to ugodno iskustvo s nama. Pročitajte Izvještaj, pogledajte prezentacije i fotoalbum! Pridružite se aktivnostima - mvrcic@zzrom.org

---------------------------------------------------

Pogledajte kako nam je bilo na kongresu WONCE u Lisabonu (u galeriji slika), pročitajte naše impresije (klikni za više informacija) i pročitajte sažetke prezentiranih radova (klikni za više informacija)


------------------------------------------------

Pročitajte radove o muškom zdravlju koji su prezentirani na Kongresu HUOMa-a u Splitu 2014. godine:
1. Vrcić Keglević M. „Previše medicine“: ima li je i u zaštiti muškog zdravlja? (klikni za više informacija)
2. Džono-Boban A, Depolo T, Vrcić Keglević M. Činjenice (neke) koje upućuju na potrebu stvaranja strategije za unapređenje zdravlja muškaraca. (klikni za više informacija)
3. Rapić M, Vrcić Keglević M. Uloga liječnika obiteljske medicine u zaštiti zdravlja muškaraca: rutinski prikupljeni podaci. (klikni za više informacija)


-------------------------------------------------------------------

Natječaj za dodjelu jedne (1) stipendije za djelomično pokriće troškova školarine na poslijediplomskom doktorskom studiju (klikni za tekst natječaja)

------------------------------------------------------------------

Dodatne informacije onima koji su se uključili ili su se voljni uključiti u Stručni / znanstveni projekt "Ordinacije otvorenih vrata za žensko zdravlje" (klikni za više informacija)

------------

VELIK BROJ KOLEGA UKLJUČILO SE U PROJEKTE ZAKLADE. POSTANITE I VI ČLAN TE OBITELJI. NATJEČAJI SU NAMIJENJENI SVIMA. PRIDRUŽITE NAM SE !!

1. Znanstveni projekt: Jesu li društvene promjene i reforme zdravstvenog sustava utjecale na organizaciju i funkcioniranje PZZ i koji je učinak? (klikni za više informacija)

2. Stručni / znanstveni projekt: Ordinacije otvorenih vrata za žensko zdravlje (klikni za više informacija)

3. Projekt kontinuiranog profesionalnog napretka: Unapređenje kvalitete rada u obiteljskoj medicini razvojem mreže „peer-grupa“, odnosno krugova kvalitete (klikni za više informacija)

Stručni i znanstveni radovi nastali iz projekata Zaklade biti će objavljeni u indeksiranim publikacijama!!! Detaljne informacije možete dobiti od prof. dr. sc. Mladenke Vrcić Keglević na mob +385.98.417.679 ili na e-mail mvrcic@zzrom.org