English

Dragi kolege,
Tradicionalno se, u sklopu WONCA Conference, održava „Vasco de Gama Pre-Conference Workshop" namijenjen specijalizantima i specijalistima do 5 godina nakon završene specijalizacije. To je dvodnevno zbivanje, ove godine u Lisabonu, od 1.7. do 2.7.2014. i prilika svima koji već idu na kongres da se druže i razmjenjuju iskustvo s kolegama.
Rok za prijavu je 20.4.2014.

Više informacija: http://www.woncaeurope2014.org/en/content/vdgm/useful-information/useful-information.html
Registracija: http://www.woncaeurope2014.org/en/content/vdgm/registration/registration-fee.html

Za sva dodatna pitanja javite se: ivanababicdr@gmail.com

-----------------------------------------------------------

Natječaj za dodjelu tri (3) stipendije za jednotjednu stručnu praksu u inozemstvu (klikni za tekst natječaja)

-------------------------

Natječaj za dodjelu jedne (1) stipendije za djelomično pokriće troškova školarine na poslijediplomskom doktorskom studiju (klikni za tekst natječaja)

------------------------------------------------------------------

Dodatne informacije onima koji su se uključili ili su se voljni uključiti u Stručni / znanstveni projekt "Ordinacije otvorenih vrata za žensko zdravlje" (klikni za više informacija)

------------

VELIK BROJ KOLEGA UKLJUČILO SE U PROJEKTE ZAKLADE. POSTANITE I VI ČLAN TE OBITELJI. NATJEČAJI SU NAMIJENJENI SVIMA. PRIDRUŽITE NAM SE !!

1. Znanstveni projekt: Jesu li društvene promjene i reforme zdravstvenog sustava utjecale na organizaciju i funkcioniranje PZZ i koji je učinak? (klikni za više informacija)

2. Stručni / znanstveni projekt: Ordinacije otvorenih vrata za žensko zdravlje (klikni za više informacija)

3. Projekt kontinuiranog profesionalnog napretka: Unapređenje kvalitete rada u obiteljskoj medicini razvojem mreže „peer-grupa“, odnosno krugova kvalitete (klikni za više informacija)

Stručni i znanstveni radovi nastali iz projekata Zaklade biti će objavljeni u indeksiranim publikacijama!!! Detaljne informacije možete dobiti od prof. dr. sc. Mladenke Vrcić Keglević na mob +385.98.417.679 ili na e-mail mvrcic@zzrom.org